Mar 26 2024

Real Nappy Week - Week van de wasbare luier

Real Nappy Week - Week van de wasbare luier

Real Nappy Week is het moment om alles te leren over de voordelen van wasbare luiers en te profiteren van interessante aanbiedingen op wasbare luiers en aanverwante producten. Real Nappy Week staat in het teken van milieuvriendelijke keuzes en hoe je als ouder kan bijdragen aan een duurzamere wereld, terwijl je ook nog eens geld bespaart.

Wanneer is Real Nappy Week?

Ieder jaar rond eind april vragen wij aandacht voor wasbare luiers. In 2024 is dat van maandag 22 april tot en met zondag 28 april 2024.

Wat zijn wasbare luiers?

Wasbare luiers zijn een alternatief voor wegwerpluiers. Ze kunnen gewassen en hergebruikt worden, wat goed is voor zowel het milieu als je portemonnee. In tegenstelling tot wegwerpluiers, die na één keer gebruiken in de vuilnisbak belanden, gaan wasbare luiers jaren mee.

Waarom overstappen naar wasbare luiers?

Voor het milieu
Wist je dat elk kind dat wegwerpluiers gebruikt, bijdraagt aan ongeveer een halve ton aan afval? Dat afval kan er honderden jaren over doen om af te breken. Door te kiezen voor wasbare luiers help je de afvalberg te verminderen.

Voor je portemonnee
Hoewel de startinvestering voor wasbare luiers hoger lijkt, bespaar je op de lange termijn veel geld. Je hoeft immers niet steeds nieuwe luiers te kopen.

Voor de huid van je baby
Wasbare luiers zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, bamboe of hennep. Deze materialen ademen beter en zijn zachter voor de huid van je baby.

Doe je ook mee aan Real Nappy Week?

Speciale aanbiedingen
Tijdens Real Nappy Week bieden wij bij HappyBear korting op onze wasbare luiers en accessoires. Dit is het perfecte moment om te beginnen!

Deel je verhaal
Gebruik je al wasbare luiers? Deel dan je ervaringen op sociale media met de hashtags #HappyBear #RealNappyWeek #RNW. Je kunt andere ouders inspireren!

Begin eenvoudig
Wil je overstappen maar weet je niet waar te beginnen? Kijk dan op onze luierkeuze pagina voor meer informatie en voordelen van wasbare luiers.

Next Blog