Home > Retourbeleid

Retourbeleid

Bij HappyBear Diapers heeft u het recht om uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de retourmelding heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product te retourneren. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag gecrediteerd, plus de eventuele verzendkosten die u bij uw bestelling heeft betaald. Het gehele aankoopbedrag wordt over het algemeen binnen 2-3 werkdagen na ontvangst en goedkeuring gecrediteerd. Mocht u een deel van de bestelling willen retourneren, dan krijgt u alleen het aankoopbedrag van de producten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan HappyBear Diapers geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

In verband met hygiëne kunnen producten niet retour worden genomen indien de verzegeling van de verpakking is verbroken. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief. Indien wij producten retour ontvangen die niet aan deze voorwaarden voldoen, dan zal de retourzending worden afgewezen. De producten kunnen dan op uw eigen kosten retour naar u worden gestuurd.

Twijfelt u over een product dat u retour wil sturen neem dan eerst contact met ons op.

Stappenplan retour

  1. Aankopen die ongewassen, ongebruikt en nog in originele verpakking zitten, mogen binnen 30 dagen retour worden gestuurd.
  2. Lever je retourzending af bij een vervoerder naar keuze, de retourkosten zijn voor eigen rekening.
  3. Wij controleren je retourzending en storten binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug inclusief eventuele verzendkosten.]

 

Contactgegevens

HappyBear Diapers B.V.

Zoutwinningsweg 20 R
7554 RP Hengelo
Nederland