Feb 15 2024

Boosters voor wasbare luiers

Boosters voor wasbare luiers

Als je nieuw bent in de wereld van wasbare luiers, vraag je je misschien af hoe je de absorptie kunt verhogen voor langere periodes of voor kindjes die meer plassen. Hier komt de booster, ook wel inlegger genoemd, om de hoek kijken. Maar met verschillende materialen zoals microvezel, bamboe en hennep, welke moet je kiezen?

Microvezel Boosters
Microvezel boosters zijn ideaal voor dagelijks gebruik dankzij hun snelle absorptievermogen. Ze zijn perfect voor situaties waarin je baby snel droog moet zijn, maar ze hebben niet de hoogste absorptiecapaciteit.

Bamboe Boosters
Bamboe boosters bieden een uitstekende balans tussen snelheid en absorptiecapaciteit, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor zowel dag- als nachtgebruik.

Hennep Boosters
Voor de zwaarste uitdagingen, zoals nachtgebruik of kinderen die veel plassen, zijn hennep boosters de beste keuze. Ze hebben een zeer hoge absorptiecapaciteit, hoewel ze iets langzamer absorberen.

Gebruiksinstructies
Het is belangrijk om te weten dat microvezel boosters niet direct tegen de huid van je baby geplaatst mogen worden, om uitdroging van de huid te voorkomen. Bamboe en hennep boosters zijn veilig voor direct huidcontact. Bovendien kunnen de boosters gebruikt worden met alle HappyBear producten, en afhankelijk van het geslacht van je baby, kun je de plaatsing van de booster aanpassen voor optimale absorptie. Voor jongetjes wordt aanbevolen een booster dubbel te vouwen en aan de voorkant van de luier te leggen, omdat jongens over het algemeen meer aan de voorkant plassen. Bij meisjes leg je de booster in het midden van de luier voor optimale absorptie.

Deze boosters zijn ontworpen om flexibel te zijn en te voldoen aan de verschillende behoeften van je baby, zodat je wasbare luiersysteem meegroeit met je kind. Door het juiste type booster te kiezen en deze correct te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je baby droog en comfortabel blijft, dag en nacht.

Next Blog